Sint-Jan Psychiatrisch Ziekenhuis
Familie & naasten
Patiënt

Geachte,

 

Als familielid of naastbetrokken van één van onze cliënten, bent u voor ons natuurlijk ook belangrijk. Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Jan is geïnteresseerd in uw mening. Op basis van uw ervaringen met onze zorg- en dienstverlening, proberen we onze cliënten en hun omgeving zo goed mogelijk bij te staan. Dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst die werd opgesteld vanuit een samenwerking van het Familieplatform en het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg (VIKZ). Het doel van deze bevraging is om inzicht te krijgen in de ervaringen en noden van familie binnen de geestelijke gezondheidszorg. Het is belangrijk bij het invullen van de vragen dat u zich beperkt tot de huidige behandeling/begeleiding in Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Jan. Indien u vragen hebt bij het invullen van de vragenlijst, spreek dan gerust een medewerker van deze zorgorganisatie aan.

Het invullen van de vragenlijst kan online via volgende link:

Deelname is vrijwillig en neemt ongeveer 15 minuten in beslag. U kan op elk moment en zonder gevolgen uw deelname stopzetten. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt en bewaard door het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg. Uw deelname en antwoorden hebben geen impact op de behandeling van uzelf of uw familielid. Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Jan krijgt na afronding van de meetperiode een rapport met de groepsresultaten en de anonieme gegevens. We houden ook u natuurlijk graag op de hoogte van deze groepsresultaten. Hiervoor zult u terecht kunnen op www.zorgkwaliteit.be.

Voor meer informatie of bij vragen over het onderzoek, kan u steeds terecht bij contactpersoon van het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg (kwaliteit.ggz@vikz.be ) of bij het Familieplatform  (ftm@familieplatform.be ).